Wind and Water op de Middellandse Zee

Wind and Water op de Middellandse Zee
Het vertrek.

2015-05-09

Vanochtend het laatste gezamenlijke ontbijt. 
Tegen kwart over negen schuiven wij allemaal aan en laten ons alles nog eens lekker smaken. 
Vanaf vanmiddag moeten wij zelf weer overal voor zorgen.
Vanuit ons huis kijken wij zo op het zwembad.
Om half elf gaan wij met zijn drieën naar het wellness centrum, hier staan de dames al klaar om ons een massage te geven. Wat een luxe, zij voelen de plekjes waar de spieren vast zitten en geven die een extra beurtje. Na een uur zijn wij als herboren.
De hele familie ligt al aan het zwembad of is in het water. Wij beginnen met een cappuccino alles wat relax, daar heeft de massage voor gezorgd.
Dan ontkomen wij er niet aan en moeten ook het water in. Heerlijk wat baantjes zwemmen, douchen en je door de zon laten opdrogen. Inmiddels worden er stukjes pizza uitgedeeld, het blijft één groot feest aan het zwembad. 
's Middags pakken wij onze tassen en rijdt Timo ons naar de haven van Gouvia, waar een paar uur later ook de anderen komen met de bagage. 

Op een terras in de haven drinken en eten wij nog iets. 

Tegen half zes nemen wij uitgebreid afscheid van de kinderen en kleinkinderen. 
Het was een geweldige week samen, wij voelen ons "rijk" met zulke blije en vrolijke kinderen en kleinkinderen om ons heen. 
Dan is het ineens heel stil als wij naar Wind & Water lopen. Wij rommelen wat, eten een joghurtje en richten alles weer in voor een langer verblijf aan boord.
Wij lopen nog even naar de steiger waar Ton en Anneke Verbraak met de Lunde lagen. Jammer, zij zijn reeds vertrokken, het is dus niet gelukt om nader kennis te maken. Wie weet komen wij ze onderweg ergens tegen. Voorlopig liggen wij zondag en maandag hier nog in de haven. Waarschijnlijk vertrekken wij dinsdag naar Gaijos, hier gaan wij Hans en Lilian ontmoeten, ook gezellig.
Na deze enerverende dag gaan wij op tijd te kooi.
Kalinichta.