Wind and Water op de Middellandse Zee

Wind and Water op de Middellandse Zee

Onverwacht bezoek uit Bergen op Zoom.

2014-06-03


De hele nacht bleef het windkracht 6-7 waaien, zelfs in de haven was het erg onrustig.

Als Jelle over de kade kijkt 's morgens, maakt hij deze foto.


Gisteravond kregen wij een smsje van Ad en Karin, zij zijn met vrienden op dit moment op Malta en vinden het leuk om tegen lunchtijd langs te komen. Altijd gezellig om bekenden te zien en te spreken. 

Gelukkig is inmiddels de wind een stuk minder geworden. Wind & Water zit helemaal onder het stof door de storm uit het noorden. 


Voor Jelle een reden om haar eens onder handen te nemen. Daar komt bij als het bezoek komt, moet zij er spic en span uitzien. Ik zorg dat binnen de boel aan de kant is.

Tegen twaalf uur zijn Ad, Karin en hun vrienden er. Ad, zelf een actieve zeiler, vond het ook bijzonder om bij ons aan boord te zijn. Jelle laat eerst de mannen de boot van binnen zien. Daarna gaan wij vrouwen naar binnen, voor ons zijn er andere dingen belangrijk aan boord.

Wij kunnen eindelijk weer eens rustig in de kuip zitten. Kopje koffie en zo vliegt de tijd voorbij. Nadat er nog een paar mooie foto's zijn gemaakt, nemen wij tegen twee uur afscheid.


Doordat het ineens zulk mooi weer is geworden, besluit ik een wasje in de machine te doen. Vervolgens trakteren wij onszelf op een lunch bij de Yachtclub. 


Vanavond maar iets eenvoudigs.Terwijl de was te drogen hangt, ga ik op zoek naar een supermarkt om de voorraad op pijl te brengen.

Daarna uitrusten in de kuip. Het blog klaarmaken, deze keer kunnen wij het gelukkig vanaf de boot op internet zetten. Dankzij de Yachtclub, je betaalt wat extra's, maar je krijgt dan ook waar voor je geld.